nieuws

Patissiers in actie voor jarige Frits Philips

Horeca

Patisserie Maurice in Eindhoven maakt in samenwerking met het ROC in Eindhoven een taart voor de honderdjarige Frits Philips. Zaterdag ontvangt de oprichter van het wereldconcern de taart in het Stadhuis in Eindhoven.

De ‘megataart’ wordt donderdag gebakken, gevuld en gedecoreerd. Dit gebeurt op het ROC in Eindhoven tussen 13.00 en 16.00 uur. Volgens een persschrijven van Marketing Centrum Banketbakkerij U.A. gaat het hierbij ‘om een staaltje vakmanschap die vereist is om de taart te bakken’.

De patissiers zien de klus als een uitdaging om de taart verassend origineel te maken, passend bij een persoonlijkheid als Frits Philips. Ook horecabedrijven doen zaterdag massaal mee aan ‘Frits Philips Dag’ in de Brabantse stad. Veel plaatselijke horecazaken schenken ’s morgens gratis koffie en thee.

Reageer op dit artikel