nieuws

Pizza-oorlog zorgt voor spectaculair lage prijzen

Horeca

Onder aanvoering van New York Pizza is een heuse pizza-oorlog gaande in ons land. De pizzaboeren gooien daarbij alle wapen in de strijd, zoals kortingsacties, folders en abri-campagnes. New York Pizza spreekt over een unieke actie.

‘We zijn de grootste pizzaketen met ruim 75 vestigingen in Nederland, dus voor ons past een actie helemaal bij het bedrijf’, stelt directeur Philippe van der Vorst van New York Pizza op Marketing-online.nl. ‘Het is een unieke actie die wij nog nooit eerder hebben gedaan, maar het is een belangrijk wapen om de franchisenemers te ondersteunen.

New York Pizza laat voor 5,99 euro een medium pizza thuis bezorgen. Liefhebbers kunnen zelfs kiezen voor de unieke Double Tasty; één pizza met twee smaken. Albert Heijn deed recent de All American Pizza in de aanbieding. Domino’s bezorgdienst geeft inmiddels ook grote kortingen op wie zijn pizza zelf komt halen.

Reageer op dit artikel