nieuws

plien speelt hoofdrol in musical jan, jans en de kinderen

Horeca

Plien van Bennekom, bekend van het theaterduo Plien & Bianca, speelt de hoofdrol in de musical Jan, Jans en de Kinderen. Dat maakte impresariaat Jacques Senf maandag bekend. Ook Alex Klaasen en Wil van der Meer zijn te zien in de voorstelling.

Van Bennekom speelt Jans, Van der Meer neemt Jan voor zijn rekening en Klaasen doet Jeroentje. Anne van Veen is Karlijn, Kim van Zeben speelt Catootje en Niek Barendsen geeft gestalte aan de rode kater. Barendsen schrijft ook de teksten en de liedjes voor de komische musical. Henny Vrienten componeert de muziek en Gijs de Lange doet de regie.
Jan, Jans en de Kinderen komt in het theater in het kader van het 35-jarig jubileum van de gelijknamige strip. De musical is vanaf oktober te zien.

Reageer op dit artikel