nieuws

Romige seizoenkroket

Horeca

Nu het aspergeseizoen weer nadert, is ook de Kwekkeboom aspergekroket van Cold Food weer in het assortiment opgenomen. ‘De ambachtelijk bereidde kroket bevat een romige ragout met een uitgekiende kruidenmelange. Ook nu zijn weer de lekkerste asperges verwerkt’, aldus de producent. Om de aspergekroket in het (eet)café en restaurant onder de aandacht te brengen verstrekt […]

Nu het aspergeseizoen weer nadert, is ook de Kwekkeboom aspergekroket van Cold Food weer in het assortiment opgenomen. ‘De ambachtelijk bereidde kroket bevat een romige ragout met een uitgekiende kruidenmelange. Ook nu zijn weer de lekkerste asperges verwerkt’, aldus de producent.

Om de aspergekroket in het (eet)café en restaurant onder de aandacht te brengen verstrekt Kwekkeboom gratis tafelkaartjes. In een doos zitten 20 aspergekroketten á 100 gram. Dit seizoenproduct is verkrijgbaar tot week 32 via de grossier.
Informatie: Cold Food, Oostzaan, tel. (075) 642 91 91 of www.kwekkeboom.nl /

Reageer op dit artikel