nieuws

Royale ham en kaas tosti

Horeca

Tosti royal is een nieuwe tostivariant van Buitenhuis Snacks voor onder andere het (eet)café, hotel en restaurant. Deze tosti is gemaakt van royale sneetjes brood belegd met twee dikke plakken goed smeltende kaas en een dikke plak ham. Net als de andere tostivarianten is de goed gevulde tosti royal per stuk verpakt en te bereiden […]

Tosti royal is een nieuwe tostivariant van Buitenhuis Snacks voor onder andere het (eet)café, hotel en restaurant. Deze tosti is gemaakt van royale sneetjes brood belegd met twee dikke plakken goed smeltende kaas en een dikke plak ham. Net als de andere tostivarianten is de goed gevulde tosti royal per stuk verpakt en te bereiden in een tosti-ijzer of klapgrill.

Tot en met maart 2006 is de verpakking voorzien van spaarpunten, waarmee voor gratis cadeaus gespaard kan worden. Op de website staat meer informatie over deze spaaractie. Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, tel. (0343) 59 66 66 of www.buitenhuis.nl.

Reageer op dit artikel