nieuws

samenwerking anwb en groepen.nl

Horeca

ANWB en het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG), eigenaar van de website www.groepen.nl, werken samen. De catalogus met meer dan 400 groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland ligt vanaf nu in alle ANWB-winkels met een reisbalie. Ook kunnen klanten persoonlijk aan de reisbalie hun verblijf in een groepsaccommodatie van het CVG boeken.

“Wij zijn blij met deze samenwerking”, stelt Rob Ansen, directeur van het CVG. “De ANWB is een partner van naam en zij bedient een grote groep klanten. Wij hopen uiteraard dat deze samenwerking onze zichtbaarheid en distributie verder zal verhogen”.

Het Centrum voor Groepsaccommodaties mag zich verheugen in een toenemende groei. “We groeien zowel in aantal aangesloten accommodaties als in het aantal reserveringen”, aldus Ansen. “Ik denk dat ons geheim zit in de mix van een groot en groeiend aanbod, waardoor er voor iedere groep een passende oplossing te vinden is. Uiteraard speelt onze marketing inzet middels o.a. radiocommercials en uitbreiding van onze distributiekanalen hierin eveneens een rol. Het spreekt voor zich dat we trots zijn op het feit dat de ANWB ons het vertrouwen tot samenwerking heeft gegeven”

Reageer op dit artikel