nieuws

sodexho prestige verzorgde de 1400 vips bij afscheidsconcert pavarotti

Horeca

Zaterdag 16 april vormde Ahoy’ Rotterdam het decor van het afscheids- en galaconcert van Luciano Pavarotti’s ‘A night to remember’.Alle aanwezigen, onder wie heel bekend Nederland, waren getuige van een indrukwekkend concert van deze spraakmakende Italiaanse tenor en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zo’n 1.400 VIP-gasten genoten van een stijlvolle omlijsting in de vorm van een voor- en na-ontvangst in Italiaanse sfeer met bijbehorende catering.

Het unieke decor was gebaseerd op Italiaans design. In het prachtige ontwerp is de chique van de Italiaanse opera gecombineerd met een spannend strak lichtontwerp met accenten in wit en magenta. Dit decor vormde één geheel met het verrassende Italiaanse culinaire programma van deze avond.

Voorafgaand aan het concert en in de pauze verzorgde Sodexho Prestige het ‘La Sera’ VIP-arrangement in opdracht van de organisatoren. Na het concert organiseerde zij voor ruim 750 VIP-gasten het souperarrangement ‘La Serata’.

Reageer op dit artikel