nieuws

Spraakmakende genomineerden Dutch Hotel Award

Horeca

Hotel Puur in Venlo gooit weer hoge ogen bij hotelwedstrijd om de Dutch Hotel Award. Het hotelbedrijf van Viviënne Donné is één van de tien genomineerden om de vorige winnaar, Delta Hotel in Vlaardingen, op te volgen.

Naast Puur staan er meer spraakmakende namen bij de genomineerden. Zo is het Boerderijlodges-concept Droste’s Hotel van Harald Droste kansrijk en maakt het vernieuwde Hotel Beaumont in Maastricht een kans. Ook Conference Resort De Sparrenhorst in Nunspeet zien we terug bij de tien genomineerden.

De lijst met kanshebbers wordt compleet gemaakt met Landgoed Hotel Groot Warnsborn, NH Leeuwenhorst, Hotel & Conferentiecentrum Kapellerput, Hip Hotel St. Martenslane, Bilderberg Venlo en Dorint Sofitel Amsterdam Airport.

Dit jaar staat de Dutch Hotel Award in het teken van innovatie. Het winnende hotelbedrijf ontvangt in mei een speciaal ontworpen kunstwerk en mag zich een jaar het meest innovatieve hotel van Nederland noemen. Bovendien mag het complete managementteam een workshop naar keuze volgen op de Hoge Hotelschool Den Haag, inclusief een verblijf op de campus.

Vorig jaar won het Delta Hotel in Vlaardingen van general manager Floris-Jan Zwaag de eerste editie van de hotelwedstrijd. De DHA is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality in samenwerking met Misset Horeca, ING Bank, SBS Architectuur en de Hotelschool Den Haag.

Reageer op dit artikel