nieuws

the dutch don’t dance, tribute aan 40 jaar nederlandse musical

Horeca

“Op een mooie pinksterdag”, “Vluchten kan niet meer” en vele ontroerende, vrolijke en mooie muzikale en choreografische hoogstandjes van Nederlandse bodem zijn door Barrie Stevens gevormd tot een prachtig theaterprogramma.

Een feest voor het publiek, dat veertig jaar Nederlandse musicalgeschiedenis voorbij ziet komen; met werk van grootheden als Annie M.G. Schmidt, Harry Bannink, Jos Brink, Ruud Bos, Joop Stokkermans en anderen.

De studenten van de Fontys Dansacademie Tilburg mogen deze werken vertolken. Zij zetten met “The Dutch Don’t Dance” een productie neer die wordt ondersteund door het team van grote namen uit de theaterwereld, waaronder Pattie Obey voor choreografie, Glenn Hewitt die de kostuums verzorgt en een live-orkest onder leiding van Stanley Stokkermans. Barrie Stevens staat in deze show ook zelf op het toneel.

“The Dutch Don’t Dance” is een regel van Annie M.G. Schmidt uit de musical Foxtrot en geeft het thema weer: spektakel met een knipoog!Er wordt gespeeld in de theaters van Waalwijk, Amsterdam, Sittard, Eindhoven, Oosterhout, Tilburg en Veldhoven. Voor bedrijven zijn er ook uitkoopmogelijkheden. Neem voor informatie contact op met het theater of met het organisatieteam via tddd@planet.nl.

Reageer op dit artikel