nieuws

Verantwoorde fritessaus

Horeca

Remia introduceert met friteslijn een saus op de horecamarkt, die niet alleen lekker is, maar ook past in de richtlijn goede voeding. ‘Want de consument is steeds vaker op zoek naar lekkere en gezonde producten, ook in de horeca’, aldus de sauzenfabrikant. Deze nieuwe saus bestaat uit slechts vijf procent olie en heeft 80 procent […]

Remia introduceert met friteslijn een saus op de horecamarkt, die niet alleen lekker is, maar ook past in de richtlijn goede voeding. ‘Want de consument is steeds vaker op zoek naar lekkere en gezonde producten, ook in de horeca’, aldus de sauzenfabrikant.

Deze nieuwe saus bestaat uit slechts vijf procent olie en heeft 80 procent minder calorieën dan mayonaise. De zuivere zonnebloemolie die in de saus verwerkt is bevat 55 procent meervoudig onverzadigde vetzuren. Daarbij is friteslijn rijk aan voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen. De friteslijn is verkrijgbaar in opvallende cups van 40 milliliter.Informatie: Remia, Den Dolder, tel. afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik (0900) 235 736 42 (0900 – Bel Remia) of horeca@remia.nl.

Reageer op dit artikel