nieuws

Vier fritesvarianten in een zak

Horeca

Een nieuw product van McCain is de FritesMx. Dit is een mix van reguliere frites, steak frites en twee nieuwe crinkle frites. De crinkle frites zorgen voor extra knapperige frietjes. De vier aardappelvarianten zitten in een zak en hebben dezelfde bereidingstijd in de frituur. ‘Uit consumentenonderzoek blijkt dat 33 procent van de consumenten het liefst […]

Een nieuw product van McCain is de FritesMx. Dit is een mix van reguliere frites, steak frites en twee nieuwe crinkle frites. De crinkle frites zorgen voor extra knapperige frietjes. De vier aardappelvarianten zitten in een zak en hebben dezelfde bereidingstijd in de frituur. ‘Uit consumentenonderzoek blijkt dat 33 procent van de consumenten het liefst normale frites eten, 19 procent steak frites en 2 procent crinkle frites.

Daarom deze introductie’, licht de producent toe. Middels een gezamenlijke krasactie met Electrolux en Heinz zal de frites mix onder de aandacht van de consument gebracht worden.
Informatie: McCain Foods Holland, Hoofddorp, tel. (020) 655 17 46 of www.mccain.nl / info-foodservice@mccain.ca.

Reageer op dit artikel