nieuws

Walrussen zwemmen langs restaurantborden

Horeca

Dolfinarium Harderwijk heeft een nieuw deel van het spectaculair onderwaterrestaurant geopend. Vanachter dik glas kunnen restaurantbezoekers olijke walrussen aan hun borden voorbij zien dobberen.

Het zeedierenpark werd zaterdag feestelijk heropend door burgemeester John Berends van Harderwijk. Hij werd daarbij geholpen door tv-presentator Ron Boshardt. Ook de bekende Nederlandse zwemster Inge de Bruijn en actrice Tanja Jess waren van de partij. Aanstaande zaterdag gaat het park open voor ‘gewoon’ publiek.

Het restaurant is onderdeel van een grote verbouwing van het zeedierenpark. De verbouwing nam ruim een jaar in beslag. Naast een nieuw restaurant bevatte de verbouwing een nieuw onderkomen voor walrussen, een nieuwe ingang, een nieuwe kiosk en een nieuwe speeltuin.

Reageer op dit artikel