nieuws

wereldprimeur splash battle schot in de roos

Horeca

Bij de opening van Walibi World (voormalig Six Flags Holland), werd, naast twee nieuwe kinderattracties en een nieuwe show, de wereldprimeur Splash Battle gepresenteerd! Nu een maand en vele enquêtes later, blijkt, aldus het themapark, deze nieuwe aanwinst een schot in de roos!

In deze interactieve attractie maken de inzittenden een spannende boottocht langs spuitende geisers, klaterende watervallen en door mistige tunnels. Elk bemanningslid bepaalt zijn eigen lot, want de elementen kunnen tijdelijk uitgeschakeld worden door met een waterkanon, die een straal produceert van wel zes meter, het doel te raken. De omstanders doen ook actief met aan de kant en op de brug opgestelde waterkanonnen.

Walibi World is trots dat zij het eerste themapark in de wereld is met een attractie als de Splash Battle. “Nergens in de wereld is deze attractie nog te vinden, wat het natuurlijk wel heel speciaal maakt voor ons, maar in het bijzonder voor onze gasten”, aldus Marcel Schonenberg, General Manager van Walibi World. “Bij de ontwikkeling van de Splash Battle was het onze bedoeling om een attractie te creëren voor iedereen, het is geweldig om te zien dat dit is gelukt!” Er was eerst nog wat onzekerheid over het feit dat inzittenden nat kunnen worden in de Splash Battle, maar dat bleek volledig ongegrond. “Het is echt super om je tegenstanders nat te spuiten! Dat je daarbij zelf niet helemaal droog blijft, hoort er bij, dat maakt het juist extra spannend!”, aldus een enthousiaste gast.

Reageer op dit artikel