nieuws

wintervillage; een ijsberg aan het ij

Horeca

Incentive Holland organiseert komende winter in samenwerking met Passenger Terminal Amsterdam (PTA) WinterVillage 2005-2006. Van 15 december 2005 tot 13 januari 2006 verandert het interieur van PTA in de besneeuwde toppen van het ijzige Alaska. Kernwoorden voor deze nieuwe bestemming in Amsterdam: sneeuw, ijsbergen, winterpret en avontuur.

Schaatswedstrijden, wereldkampioenschap chocolademelk drinken, workshops glühwein brouwen, wintermarkten en Noorderlicht parties: WinterVillage biedt dagelijks de meest winterse activiteiten op het ijs, langs het IJ. Wat te denken van een modeshow in dit ijspaleis? Of een eindejaarsfeest? WinterVillage is de ideale locatie voor alle mogelijke bedrijfsevenementen van 200 tot 2.000 personen. Het toegankelijke basisarrangement van 29 euro p.p. kan met individuele wensen worden .

“Incentive Holland organiseert al jaren succesvolle WinterVillages in Nieuwegein en Veldhoven en daar komt komende winter PTA in Amsterdam bij, een toplocatie! Zowel René Kouwenberg, directeur van de PTA, als ikzelf verwachten dan ook dat het WinterVillage hier een groot succes gaat worden. Alleen al vanwege het uitzicht op het IJ, vanaf het ijs is dit ijspaleis een bezoek meer dan waard. Deze winter is Amsterdam in ieder geval een sneeuwzeker gebied!” aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Reageer op dit artikel