nieuws

Ambassadeur opent evenement Smaak van Italië

Horeca

Het evenement Smaak van Italië wordt geopend door de Italiaanse ambassadeur in Nederland, Mario B. Pensa. Naast Pensa is ook de directeur van de Accademia Italiana della Cucina van de partij. Het culinaire evenement vindt plaats van 3 tot en met 5 juni op Kasteel De Haar in Haarzuilens in de provincie Utrecht.

De Italiaanse ambassadeur Pensa zal op vrijdag 3 juni om 12.00 uur het voor de tweede maal gehouden evenement openen. Op het evenement op het Kasteel De Haar is een tentoonstelling over vijftig jaar Italiaanse keuken. De reizende tentoonstelling Cinquanta Anni di Cucina Italiana wordt geopend door Giuseppe dell’Osso, directeur van de Accademia Italiana della Cucina.

Op het plein van het kasteel zijn deelpleinen ingericht met de thema’s gastronomie, lifestyle en reizen. Restaurant La Galleria uit Scheveningen zal onder meer culinaire Italiaanse kunsten vertonen. Smaak van Italië trok vorig jaar ruim 12.000 bezoekers. Dit jaar rekent de organisatie op 15.000 tot 20.000 aanwezigen. Kaarten kosten 12,75 euro. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Reageer op dit artikel