nieuws

Camille Oostwegel introduceert Bush-arrangement

Horeca

Toeristen kunnen vanaf vandaag in Zuid-Limburg in de voetsporen treden van de Amerikaanse president Bush. Ondernemer Camille Oostwegel en de VVV-Zuid-Limburg hebben daarvoor een speciaal driedaags Bush-arrangement samengesteld, zo heeft het bureau in Valkenburg laten weten.

Toeristen kunnen vanaf 290 euro overnachten in Château St. Gerlach in Houthem, gemeente Valkenburg. Ook de door de Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken Condaleezza Rice bezochte Heilige Gerlachus Kerk staat op het programma. Verder worden de Bush-fans uitvoerig geïnformeerd over de Amerikaanse begraafplaats in Margraten.

Vooral reislustige Amerikanen hebben belangstelling voor de Bush-route, aldus een woordvoerster van de VVV. Bush bezocht Limburg op 7 en 8 mei.

Reageer op dit artikel