nieuws

Chef-kok weg bij Foody’s Rotterdam

Horeca

Sander van Erk is weg als chef-kok bij restaurant Foody’s in Rotterdam. Van Erk werkte ruim drie jaar voor het eigentijds ingerichte restaurant in de havenstad. Zeer waarschijnlijk gaat Van Erk voor zichzelf beginnen.

‘Hij is 29 jaar en toe aan iets nieuws. Hij gaat een maand of vier rustig aan doen en vervolgens wil hij een eigen zaak starten’, zo laat eigenaar Arjen Slinger van Restaurant Foody’s aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam desgevraagd weten. Eerder vertrok de tweede chef-kok Gilbert Kolff bij Foody’s.

De nieuwe chef-kok van Foody’s moet ruime ervaring hebben in vergelijkbare restaurants, zo staat te lezen in de personeelsadvertentie van het restaurant op de vacaturesite JobsinHoreca.nl. Daarnaast moet hij of zij creatief en tussen de 25 en 35 jaar zijn. Slinger hoopt op korte termijn een nieuwe chef-kok aan te trekken.

Ook op zoek naar personeel? Bekijk dan het ruime aanbod van onze vacaturesite JobsinHoreca.nl.

Reageer op dit artikel