nieuws

Directeur Gelders weg bij Hotel Beaumont

Horeca

Maurice Gelders vertrekt per 1 juli als directeur bij Hotel Beaumont in Maastricht. Gelders is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Hij werkt drie jaar voor het bekende hotelbedrijf en is de grote man achter een ingrijpende verbouwing.

De oud regionaal directeur van Bilderweg zoekt na drie jaar Beaumont naar een nieuwe werkgever. Gelders: ‘Ik ben in gesprek met een hotelketen, die twee hotels in aanbouw heeft.’ Gelders zegt vooral plezier te hebben in projectmatig werkten. ‘Dat is zo gegroeid vanwege mijn hotelervaringen in het verleden.’ Eigenaar Harry Beaumont denkt na over de opvolging van Gelders.

Hotel Beaumont onderging onder leiding van Gelders begin dit jaar een omvangrijke verbouwing. Het hotel is volledig nieuw ingericht door de bekende Britse architect David Chipperfield. Beaumont is doorgedrongen tot de finale van de Dutch Hotel Award 2005.

Reageer op dit artikel