nieuws

Eden Hotel Group opent nieuw hotelbedrijf

Horeca

Het nieuwe Eden Rembrandt Square Hotel in Amsterdam opent eind dit jaar haar deuren. Dat heeft eigenaar, de Eden Hotel Group, bekendgemaakt. Het viersterrenhotel krijgt 166 riante kamers en komt op de hoek van de Amstelstraat en de Paardenstraat, dicht bij het Rembrandtplein.

De kamers in het Eden Rembrandt Square Hotel krijgen snelle internetverbinding, flatscreen tv’s en worden sfeervol ingericht met royale bedden, grote bureaus en luxe badkamers. Om in te spelen op het bruisende Amsterdamse uitgaansleven, komt er een trendy restaurant en een Wellness Centre met fitness, jacuzzi’s en sauna. Dat meldt het hotelbedrijf.

‘De bouw verloopt perfect volgens schema’, laat directeur operaties Ron Kuijt van de Eden Hotel Group weten. ‘Ons architectenbureau Kentie & Partners is momenteel hard bezig de eigenschappen van onze hotels te verwerken in dit nieuwe tophotel. Wij verheugen ons erop Amsterdam hiermee te verrassen.’

De Eden Hotel Group beschikt momenteel over zeven vestigingen. Deze hotels zijn totaal goed voor een jaaromzet van 25,5 miljoen euro. Enkele maanden geleden nam het hotelbedrijf het fameuze Amsterdamse Crowne Plaza American Hotel voor 37 miljoen euro over van InterContinental.

Reageer op dit artikel