nieuws

eden hotel zutphen opent brasserie 6

Horeca

Aan het historische ’s Gravenhof in het centrum van Zutphen – op nummer 6 – is Eden Hotel Zutphen gevestigd. Dit sfeervolle hotel van de Eden Hotel Group opent morgen 21 mei in de aangrenzende dependance ‘Brasserie 6’. Een trendy horecagelegenheid, die dagelijks geopend is voor lunch en diner.

Brasserie 6 is een strakke naam passend bij het moderne design van de brasserie. Er is bij de inrichting gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Het plafond is fris hemelsblauw en in de bar domineert de kleur oranje. De moderne trends zijn ook doorgevoerd in de gerechten en de presentatie van het menu.

Het hotel beschikt over drie authentieke stijlkamers, geschikt voor vergaderingen en trouwerijen. Brasserie 6 biedt verschillende mogelijkheden voor lunch en diner (tot 50 personen). Aan de voorzijde heeft Brasserie 6 een groot buitenterras waar ’s zomers gegeten en gedronken kan worden. Bij kouder weer zijn de parasols verwarmd.

Reageer op dit artikel