nieuws

eerste franchiseondernemer hospitality solutions

Horeca

Hospitality Solutions heeft een nieuw franchiseconcept ontwikkeld, waarbij franchisenemers toegang krijgen tot een groot aantal succesvolle oplossingen voor de ontwikkeling van individuen, teams en rendement.

Dick van den Burg is de 1e franchisenemer. Op 17 mei tekenden hij en André Wiringa, managing partner van Hospitality Solutions de eerste franchiseovereenkomst.Tot deze datum was Dick van den Burg in dienst bij Hospitality Solutions. “De franchiseconstructie biedt mij de kans om als zelfstandig ondernemer te werken en tegelijkertijd onder de vlag van de kwaliteitslabels van Hospitality Solutions te trainen en te verkopen”, aldus van den Burg.

Hospitality Solutions is in Nederland actief met drie merknamen: Hospitality Marketing Partners (HMP), Hospitality Academy en de HSMAI University. Er worden praktische oplossingen geboden binnen de branches hospitality, automotive, banking en retail.Naast actuele en effectieve training- en coachingformules, is Hospitality Solutions specialist op het gebied van cultuurontwikkeling, conceptontwikkeling en verandermanagement.Hospitality Solutions werkt samen met 20 trainingspartners in Noordwest en Centraal Europa. Wiringa verwacht het trainingsnetwerk in 2006 uit te breiden met 10 franchisenemers.

Reageer op dit artikel