nieuws

Fastfoodmedewerkers verbrand in vlammenzee

Horeca

Zes medewerkers van Kentucky Fried Chicken (KFC) in Karachi in Pakistan zijn om het leven gekomen bij een felle brand. De brand in het Amerikaanse fastfoodrestaurant in de Pakistaanse hoofdstad is aangestoken en zorgde voor een enorme vlammenzee. De politie vond de lichamen toen ze het restaurant na de brand doorzocht.

Volgens de politie is de brand met dramatische gevolgen een reactie op een zelfmoordaanslag op een Sjiietische moskee, eerder deze week. Een woordvoerder van de politie laat weten er van uit te gaan dat de brand is aangestoken door een bende boze Sjiieten.

KFC is één van de eerste Westerse fastfoodketens in Karachi en beschikt momenteel over negen vestigingen in de Aziatische miljoenenstad.

Reageer op dit artikel