nieuws

floor2floor organiseert gala uitreiking contact center awards

Horeca

In opdracht van de stichting NCCA en BBP heeft Floor2Floor het jaarlijkse gala voor de uitreiking van de Contact Center Awards ingevuld en uitgevoerd. Deze prijs voor de branche van de Contact (lees: Call-) Centers werd toegekend in het Beatrix Theater te Utrecht.

Vertegenwoordigers van de verschillende aanwezige Call-Centers werden tijdens het diner telefonisch geënquêteerd door de cabaretiers Peter Heerschop en Vigo Waas. Het resultaat van deze enquête werd aan het einde van het theaterprogramma, waarin de prijzen werden verdeeld, door beide heren in een hilarische conference bekend gemaakt.

Verder verzorgden Loïs Lane, Glennis Grace, het speciale kinderballet, Yens & Yens optreden. De avond werd gepresenteerd door Anita Witzier.Opdrachtgever Paul Petermeijer kijkt er tevreden op terug: “Voor 700 contactcenter professionals moest een uitdagende en entertaining awardceremonie worden neergezet. Hier is Floor2floor uitstekend in geslaagd binnen budget en rekening houdend met onze wensen. Ze gaan heel proactief te werk en staan voor een strakke regie essentieel voor een soepel lopende ceremonie. Zowel de deelnemers aan de awards als genodigden zijn van het begin tot het eind geboeid door een degelijke show met muziek, dans en cabaret.”

Reageer op dit artikel