nieuws

Golden Tulip groeit in sultanstaat

Horeca

Golden Tulip groeit hard in het Midden-Oosten. Het hotelbedrijf heeft in de sultanstaat Oman het derde franchisecontract gesloten sinds korte tijd. Het gaat hierbij om een hotelbedrijf in de populaire plaats Nizwa.

Golden Tulip groeit in sultanstaat

Het internationale hotelbedrijf Golden Tulip, met hoofdkantoren in Amersfoort en het Zwitserse Lausanne, neemt het 120-kamers tellende hotel over en krijgt de naam Golden Tulip Nizwa. Het bedrijf beschikt over drie ruime suites, een restaurant, bar, zwembad en een balzaal voor vierhonderd personen. Het hotel ligt een uur rijden van het vliegveld Seeb Airport en is geschikt voor zowel zakelijke als vakantie reizigers.

Topman Hans Kennedie van Golden Tulip reageert verheugt over de jongste aanwinst. Kennedie: ‘Golden Tulip vestigde zich voor het eerst in het Omaanse Sultandom in 2003 en verwelkomt hier nu haar derde hotel. Het prijswinnende Golden Tulip Resort Khasab heeft de standaard bepaald voor het niveau van gastvrijheid.’

Inclusief het Golden Tulip Nizwa omvat het bedrijf in het Midden Oosten en Noordelijk Afrika totaal zeventien hotel in Egypte, Jordanië, Oman, Saudi Arabië, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Reageer op dit artikel