nieuws

gratis draadloos internetten voor congresbezoekers de vereeniging

Horeca

Congres- en evenementbezoekers van De Vereeniging in Nijmegen kunnen vanaf heden gratis gebruik maken van draadloos internet. In het gehele gebouw is WiFi beschikbaar. Het netwerk is een breedband internetverbinding dat ook voor het installeren van een tijdelijk eigen LAN (Local Area Network) gebruikt kan worden. Het gebruik van het draadloos netwerk is gratis.

. “Wij vinden dat het aanbieden van gratis internet past bij deze tijd, eigenlijk kan een moderne congresbezoeker niet meer zonder”, aldus Albert Krielen, directeur van De Vereeniging. “Zo zie je dat een oud monumentaal gebouw ook hypermodern kan zijn.” voegt hij er lachend aan toe.

Voor bezoekers is het draadloze netwerk herkenbaar door tafelkaartjes die overal in het gebouw worden geplaatst als het netwerk actief is. Hieronder treft u een voorbeeld van het tafelkaartje.

Reageer op dit artikel