nieuws

Grolsch koopt zich in op voetbalmarkt

Horeca

Grolsch heeft zich voor lange tijd gebonden als sponsor aan voetbalclub De Graafschap. Daarmee profileert de bierbrouwer zich steeds nadrukkelijker in voetbalstadions. Nog niet zo lang geleden sloot het al een contract met FC Twente.

Vanaf 1 juli 2006 wordt Grolsch voor tien jaar hoofdsponsor van De Graafschap. Het sponsorschap houdt in dat het biermerk dominant aanwezig is in stadion De Vijverberg. Omdat de wetgeving reclame van tabaks- en alcoholproducten verbiedt, is het uitgesloten dat Grolsch op de shirts prijkt. Over de hoogte van het sponsorbedrag doen Grolsch en De Graafschap geen mededelingen.

Grolsch maakte eind vorig jaar bekend stersponsor te worden van FC Twente. Ook heeft de bierbrouwer uit Enschede een overeenkomst met stadion ArenA in Amsterdam.

Reageer op dit artikel