nieuws

Haagse disco ondernemer van het jaar

Horeca

Discotheek Asta is uitgeroepen tot de beste onderneming van Den Haag. Asta won de ondernemersprijs ‘De Zilveren Ooievaar 2005’. Wethouder Pieter Van Woensel reikte de prijs woensdagochtend uit aan directeur Elwin Giel tijdens een ondernemersontbijt.

Het bedrijf achter Asta, City Dancy Investment, kreeg voor de prijs een cheque van 10.000 euro. De jury is lyrisch over het horecabedrijf. Een deel uit het persbericht: ‘Sinds de opening twee jaar geleden heeft Asta door goed financieel management, trendkennis en creatief marketen een heel jonge doelgroep naar de Haagse binnenstad weten te trekken. Met als resultaat meer dan 250.000 bezoekers. Daarmee verdient City Dance Investments alle lof. Ook om de betekenis die de horecagelegenheid heeft voor de Haagse binnenstad én voor de regio. Het imago van Den Haag heeft hiermee een positieve impuls gekregen.’

De vakjury bestond uit acht personen, waaronder Guido van Woerkom (directeur ANWB) en directeur Tideman van de Kamer van Koophandel Haaglanden.

Reageer op dit artikel