nieuws

Horesca verhuist naar Leeuwarden

Horeca

De vakbeurs Horesca verhuist van Zuidlaren naar Leeuwarden. De horecabeurs voor Noord- Nederland wordt vanaf 2007 gehouden in de FEC-hallen in Leeuwarden. De verhuizing is het gevolg van de sluiting van de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren.

De Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren kan niet meer concurreren tegen andere grote beursruimtes in het noorden van Nederland. Gevolg is dat de 40.000 vierkante meter tellende beurshal niet meer voor beurzen wordt gebruikt.

Voor de grootste horecavakbeurs van Nederland, de Horesca, betekent dit dat vanaf 2007 de beurs plaatsvindt in de Friese hoofdstad Leeuwarden in de FEC-hallen. Omdat de hal vanaf juni 2006 op slot gaat, kan de 2006-editie begin volgend jaar nog wel plaatsvinden in Zuidlaren.

Afgelopen februari werd de 45-editie van de Horesca gehouden. Ruim 17.000 bezoekers bezochten toen de vierdaagse beurs.

Reageer op dit artikel