nieuws

IJspaleis stapt in kant-en-klare maaltijden

Horeca

Diepvriesleverancier Het IJspaleis is onlangs begonnen met de verkoop van kant-en-klare maaltijden. De producten worden onder de naam ‘Lekker Thuis’ meegeleverd met de traditionele producten van het landelijk opererende bedrijf. De catalogus van Het IJspaleis bevat op dit moment 45 maaltijden.

Dat meldt De Gelderlander. De maaltijden worden bereid in een centrale keuken in Kerkdriel. Daar worden de maaltijden direct geproportioneerd en via een vriestunnel ingevroren. Volgens Het IJspaleis blijft door het snelle invriezen de kwaliteit van de maaltijden gehandhaafd. Doelgroep zijn vooral oudere klanten.

Het assortiment bestaat uit een mix van Hollandse, Indische en Italiaanse gerechten. Daarnaast zijn er verschillende voordeelpakketten met meerdere maaltijden te krijgen. De prijzen variëren van 4 tot 5,50 euro per maaltijd. Het IJspaleis bestaat al ruim dertig jaar en biedt via internet en catalogi een breed assortiment diepvriesproducten aan.

Reageer op dit artikel