nieuws

in zee met de ntq reclame zeildag 2005

Horeca

Op zaterdag 28 mei a.s. vindt de 23ste NTQ Reclame Zeildag voor de reclame-, media-, marketing- en communicatiebranche wederom plaats bij Ottenhome in Loosdrecht. Deze Zeildag wordt mogelijk gemaakt door NTQ, Noordzee 100.7 FM, Adformatie en SRM. In 16-kwadraat zeilboten zal sportief worden gestreden om de snelste tijd.

Deze actieve, vriendschappelijke competitiedag wordt feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking, een natje, een droogje én life muziek van Alderliefste, de populaire Amsterdamse band, bekend van optredens in De Heeren van Aemstel en Café Luxembourg. De traditionele zak patat na afloop zal ook dit jaar niet ontbreken!

Op reclamezeildag.nl staat het programma, de kosten en deelnemers. Tevens kan men hier online aanmonsteren; als voltallige bemanning of als matroos.

Vorig jaar was het aantal boten en deelnemers bijna het dubbele van 2003! Daarom beschikt de organisatie van de NTQ Reclame Zeildag dit jaar over de gehele vloot van Ottenhome met bijna 100 boten, want er wordt gerekend op een stormvloed van aanmeldingen! Reserveer dus snel. Inschrijftermijn sluit op 20 mei a.s.!

Reageer op dit artikel