nieuws

Jubilerend hotel verkoopt schilderij in delen

Horeca

Best Western Hotel Marijke in het Noord-Hollandse Bergen bestaat zestig jaar. Het viersterrenhotel verkoopt voor die gelegenheid delen van een speciaal schilderij. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.

Het gaat hierbij om een schilderij met clowntjes van Hans Potters. Het is opgebouwd uit 150 kavels. Deze kavels worden verkocht voor 100 euro per kavel. De totale opbrengt van 15.000 euro komt ten goede aan onderzoek naar kinderkanker in het ziekenhuis in Amsterdam.

Op 16 juni overhandigt Hotel Marijke de cheque ter waarde van 15.000 euro aan de heer Kaspers, die nauw betrokken is bij het onderzoek. Het schilderij komt te hangen op de kinderafdeling van het VU in Amsterdam.

Hotel Marijke is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Bergen, enkele kilometers van de Noordzeekust. Het hotel bevat honderd kamers en heeft een familiekarakter. Hotel Marijke behoorde afgelopen jaar tot de vijf beste hotels van ketenbedrijf Best Western.

Reageer op dit artikel