nieuws

koningin beatrix opent 1 juni holland festival

Horeca

Koningin Beatrix is op 1 juni bij de opening van het Holland Festival in het Concertgebouw van Amsterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag aangekondigd. Het Holland Festival duurt tot en met 26 juni en biedt dit jaar onder het motto Heaven & Hell, Angels & Demons ruim honderd (internationale) theatervoorstellingen, concerten, dansoptredens en beeldende kunst.

Al sinds 1947 biedt het Holland Festival een staalkaart van indrukwekkende en ophefmakende artistieke projecten van over de hele wereld. Theater, muziek, dans, opera, film, en beeldende kunsten. Westers en niet-westers. Nederlands grootste podiumkunstenfestival wordt artistiek vormgegeven door Pierre Audi. Het festivalprogramma speelt zich af in de Amsterdamse culturele bolwerken, met als pijlers het Muziekgebouw aan ’t IJ, het Muziektheater, de Stadsschouwburg,de Westergasfabriek en de Beurs van Berlage.

Reageer op dit artikel