nieuws

Massale vechtpartij na optreden Arne Jansen

Horeca

In strandpaviljoen de Zuidpier in IJmuiden is zondagavond een massale knokpartij uitgebroken. Tientallen feestgangers gingen met elkaar op de vuist na een optreden van Arne Jansen. Eén persoon raakte zwaargewond.

Na een ruzie tussen twee vrouwen gingen tientallen feestgangers met elkaar op de vuist. Eén persoon raakte daarbij zwaargewond, meerdere bezoekers werden met lichte verwondingen afgevoerd. Er is één arrestatie verricht.

De Haarlemse zanger Leo Nardell presenteerde in het strandpaviljoen zijn nieuwe cd. Ook artiesten als Koos Alberts en Arne Jansen traden op. Bij het optreden van de laatste sloeg de vlam in de pan.

Volgens de eigenaresse van de zaak was de avond daarvoor gemoedelijk verlopen, zo meldt de regionale zender RTV Noord-Holland.

Reageer op dit artikel