nieuws

muziekspektakel als afsluiting beurs bouwmaterieel in ahoy

Horeca

Naast het vorig jaar door Ahoy’ opnieuw georganiseerde muziekevenement Los Vast en de jaarlijkse Nacht van Oranje, vindt op 28 mei aanstaande een nieuw muziekevenement plaats in Ahoy’. Dit muziekspektakel vormt het slotakkoord van de nieuwe beurs Bouwmaterieel Ahoy’ die van 26 tot en met 28 mei gehouden wordt.

Het muziekspektakel is speciaal bedoeld voor iedereen die actief is in de bouw. Met klinkende namen zoals Peter Koelewijn, Tatjana, Bert Heerink, Toni Willé, Lee Towers, Gerard Joling, Sandy Kandau en George Baker zullen bezoekers een feestelijke avond beleven in het Sportpaleis van Ahoy’. Op zaterdag de 28e vindt een Relatiedag & HZC Machinistenfamiliedag plaats met een speciale opening met Raymond van Barneveld. Er is een speciaal kinderprogramma met activiteiten zoals een skelterbaan, schminken, draaimolen, schilderen en een springkussen, Kid’s Idol Programma met Jim, Djumbo, Raffish en Jody Bernal. Verder een expositie schaalmodellen, demonstraties materieel en machines, kraankeuring, hoogwerkerkeuring, modeshow werkkleding.Voor meer informatiebouwmaterieel.nl

Reageer op dit artikel