nieuws

na amsterdam en maastricht nu ook utrecht events company

Horeca

Utrecht Events Company is een initiatief van Amsterdam Events Company en Outing Holland. Amsterdam Events Company is in 1996 gestart met het aanbieden van (bedrijfs)uitjes in arrangementsvorm.

Utrecht Events Company werkt exclusief in de provincie Utrecht. “Daarbuiten absoluut niet ongeacht de lucrativiteit van de aanvraag.”, aldus het Utrechtse organisatiebureau. “De specialisatie, de lokale expertise en de inkoopvolumevoordelen leiden tot een product met een ongekend hoge prijs-kwaliteitsverhouding.”

Utrecht Events Company heeft een uitgebreid activiteitenaanbod overzichtelijk gerangschikt in arrangementen mét prijsvermelding. Alle prijzen zijn all-in te vinden op www.utrechtevents.nl. Utrecht Events Company werkt met lokale gidsen en begeleiders die een gedegen interne opleiding doorlopen. De meerwaarde van deze, vooral jonge, mensen blijkt volgens het organisatiebureau, uit de meertaligheid, deskundigheid, maar vooral ook spontaniteit en gezelligheid. Utrecht Events Company werkt zoveel mogelijk met vaste mensen in plaats van oproepkrachten.

Reageer op dit artikel