nieuws

Overvallers brengen bedrijfsleidster thuis

Horeca

Een fastfoodmedewerker heeft een wel heel vreemde beroving meegemaakt. Ze werd door twee gemaskerde mannen overvallen en later netjes thuis gebracht. De overvallers verdwenen met enkele duizenden euro’s en zijn tot op heden spoorloos.

Het vreemde voorval gebeurde in Ilion, een voorstadje van de Griekse hoofdstad Athene. Tijdens de overval van een fastfoodrestaurant bleek dat de sleutel van de kluis niet aanwezig was. De bedrijfsleidster werd daarop onder bedreiging van een vuurwapen door de overvallers naar huis gereden om de sleutel op te halen.

Vervolgens gingen de overvallers met de sleutel en de bedrijfsleidster terug naar de zaak om de kluis met ruim 3000 euro plunderden. Uiteindelijk werd de bedrijfsleidster netjes voor haar woning afgezet door de overvallers. De politie tast nog volledig in het duister over de identiteit van de welopgevoede overvallers.

Reageer op dit artikel