nieuws

Partnerschap moet expansie Golden Tulip bewerkstelligen

Horeca

Golden Tulip heeft een partnerschap gesloten met Peacock Hotels. Dit om de expansie van het hotelbedrijf beter te laten verlopen. Dat meldt Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts.

Het gaat hierbij om expansie in Roemenië en Moldavië. Peacock Hotels is een hotelmanagement en adviesbedrijf, operend vanuit Boekarest. In de overeenkomst zal Peacock de Golden Tulip franchise verzorgen in de regio. Dit gebeurt op twee manieren. Als eerst door de huidige hotels van Peacock te veranderen in Golden Tulip en door het zoeken van bestaande hotels.

CEO Hans Kennedie van Golden Tulip Hotels, Inn & Resorts ziet flinke groei door de het partnerschap. ‘Tegen eind 2006 verwachten wij een portfolio van zo’n tien tot twaalf hotels onder de franchise van een van onze merken te hebben. De sterke aanwezigheid van Golden Tulip in Europa en het Midden Oosten zullen een toenemende erkenning voor onze groeiende portfolio in Roemenië en Moldavië.’

Reageer op dit artikel