nieuws

pure-liner officieel in de vaart

Horeca

Na een spectaculaire metamorfose wordt de PURE-LINER 19 mei in gebruik genomen. Kunstzinnig gelijnd van buiten, puur van binnen. Een varende evenementenlocatie voor productpresentaties, beurzen, kick- off’s en bedrijfsfeesten.

Moderne presentatiemiddelen zorgen voor een omgeving waar gasten op representatieve wijze worden ontvangen. Met de introductie van de PURE-LINER is Noord-Europa een hotspot voor zakelijke events rijker. Opvallend aan de PURE-LINER is het fascinerende lijnenspel, zodat van een afstand niet duidelijk is of het schip naar je toe of van je af vaart (dazzle painting).

De ontwikkeling van het concept van de PURE-LINER is tot stand gekomen door het samenvoegen van twee disciplines. Bert Oude Luttikhuis heeft jarenlange ervaring met rederijen en draagt zorg voor de maritieme know-how. Philip Schellekens en Bram van Es hebben door het bedrijf Live Corporate Events een ruime kennis op het evenementenvlak. Deze combinatie moet ervoor zorgen dat de PURE-LINER een evenementenlocatie op water wordt waar de organisatie en de locatie hand in hand gaan.

Reageer op dit artikel