nieuws

Seminar ‘Covey en Cruijff over leiderschap

Horeca

Op 19 mei vindt een niet alledaags seminar plaats in het RAI Congrescentrum. Twee autoriteiten van formaat, Stephen Covey en Johan Cruijff, spreken op één dag over leiderschap.

Stephen Covey schreef het managementboek ‘The 7 habits of highly effective people’. Het boek groeide uit tot een internationaal fenomeen, waarvan meer dan vijftien miljoen stuks verkocht werden. Vele mensen uit de zakenwereld, de overheid en het onderwijs hebben de kwaliteit van hun organisaties en van hun leven dramatisch verbeterd door het toepassen van de principes van Stephen Covey. Hij komt speciaal voor dit seminar naar Nederland.

Het seminar wordt artistiek geopend (en afgesloten) door de zangeres Petra Berger die u laat merken wat ‘Finding your voice’ (de achtste eigenschap) betekent. Vervolgens gaat Johan Cruijff, op zijn geheel eigen wijze, in op (coachend) leiderschap. Zijn woorden worden geïnterpreteerd door Mart Smeets. Na de ochtendpauze maakt u een keuze uit drie parallelsessies. Stephen Covey neemt het grootste gedeelte van het middagprogramma voor zijn rekening.

Het seminar is met name bedoeld voor managers, directeuren, professionals en andere leidinggevenden die willen weten hoe ze het ongebruikte potentieel in zichzelf en hun team(s) kunnen activeren. Interesse? Voor het volledige programma zie www.focusconferences.nl

Reageer op dit artikel