nieuws

simply red in het gelredome

Horeca

Vrijdag 9 december 2005 staat Simply Red op het podium in Gelredome. De kaartverkoop voor het concert start morgen om 10.00 uur.

Simply Red draait al 20 jaar mee aan de top.In oktober 1985 kwam hun eerste album “Picture Book” uit (met de hits “Money’s Too Tight (To Mention)” en “Holding Back The Years”) en op slag waren de roodharige Mick Hucknall en zijn kompanen uit Manchester wereldberoemd. Vele albums en vele hits later blijft hun aanstekelijke blue eye pop en soul boeien. In oktober brengen ze een nieuw album uit en in november volgt een dvd.

De kaartverkoop begint zaterdag 21 mei a.s. om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV’s en GWK’s, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten zijn te koop vanaf EUR 36,- (excl. servicekosten). Aanvang van het concert is 19.30 uur.

Reageer op dit artikel