nieuws

Spaanse ambassadeur opent Amrâth Hotel in Alkmaar

Horeca

Amrâth Hotels & Restaurants heeft zijn vijftiende hotel geopend. In Alkmaar werd vrijdag het Best Western Amrâth Hotel geopend door de Spaanse ambassadeur Alfonso Maria Dastis Quecedo, onder toeziend oog van algemeen directeur Giovanni van Eijl.

In het nieuwe hotel maakte de Alkmaarse kunstschilder Rob Houdijk een grote wandschildering. Hierin verwerkte Houdijk de historische band tussen Nederland en Spanje, gebaseerd op een allegorische voorstelling op het thema ‘Ultima Victoria Pax’ dat de uitdrukking geeft aan de vriendschap tussen de volkeren en de jeugd.

Naast de opening van het hotel in aan de rand van het historisch centrum van Alkmaar maakt het hotelbedrijf bekend dat in 2006 het Frans Hals Hotel in Haarlem en het Grand Hotel Amrâth in Amsterdam worden geopend.

Bekijk hier een fotoreportage van het fonkelnieuwe hotel.

Reageer op dit artikel