nieuws

stompé terug als trambestuurder op tempus idl-tram

Horeca

Om Den Haag een beeld te geven van de darters en de darters een beeld te geven van Den Haag, gastheer van de derde Tempus International Darts League, zal er komende vrijdag een heuse ‘Tempus Darts-tram’ rijden door de binnenstad.

De deelnemende darters zullen aanstaande vrijdag de bekendste Haagse plaatsen en bezienswaardigheden aandoen en het aanwezige publiek van handtekeningen voorzien. De route begint om 10.30 op het Centraal Station en voert onder andere langs Madurodam, het Circustheater, het Kurhaus, de boulevard en het Binnenhof, tot aan het eindpunt Leiweg waar de spelers rond 13.30 zullen aankomen.

De tram zal bestuurd worden door Co Stompé. De Nederlandse darter was, voordat hij professional werd, trambestuurder in de hoofdstad en mag nu dus weer voor even plaatsnemen achter het stuur.
Onder de aanwezige spelers zijn naast Co Stompé onder andere Andy Fordham, Martin Adams, Mervyn King, Tony O’Shea, Darryl Fitton en Tony David. Daarnaast zal ook mastercaller Martin Fitzmaurice plaatsnemen.
Vanaf zaterdag 7 mei tot en met zondag 15 mei zijn deze spelers te zien tijdens de Tempus International Darts League in De Uithof in Den Haag.

Reageer op dit artikel