nieuws

succesvolle single party abroad

Horeca

Zo’n honderd singles, waaronder enkele vrijgezelle BN’ers, hebben op 22, 23 en 24 mei deelgenomen aan de succesvolle eerste editie van de Single Party Abroad. De driedaagse party had het bruisende Istanbul als toneel. De Single Party Abroad is een initiatief van Single Magazine en is mogelijk gemaakt door Noordzee FM, Tiscali en Corendon. Het evenement is georganiseerd door evenementenbureau Freestyle. Zowel de singles als de organisatie kijken terug op een zeer geslaagd evenement.

Vrijgezelle luisteraars van Noordzee FM en lezers van Single Magazine konden zich via een speciale Pre Party plaatsen voor het driedaagse partyarrangement. De singles werden vergezeld door o.a. bachelor Roderick Hilhorst, Froguettes Mandy Huydts en Danielle Mulder, Noordzee FM producers Liselotte Filipo en Kimberly van de Berkt, acteur Kenan Raven en Dave Heijnerman, presentator van het programma ‘Reisleider’.

Hoofdredactrice van Single, Lisette Ernens: “We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. We zijn als organisatie zo tevreden dat we hebben besloten er een terugkerend evenement van te maken!”

Reageer op dit artikel