nieuws

workshop: balans tussen werk en privé

Horeca

MPI Nederland organiseert op donderdag 12 mei de workshop; Balans tussen werk en privé. Deze educational vindt plaats in het West-Indisch Huis te Amsterdam.

Work / Life Balance is een thema dat steeds meer mensen bezig houdt. Hoe verdeel ik mijn tijd, mijn energie en mijn aandacht tussen werk en privé leven. Welk criterium moet je daarbij hanteren? Kun je carrière eigenlijk wel afwegen tegen privé geluk of zijn het appels en peren?Managementcoach en auteur Rolph Pagano heeft het antwoord!

Pagano begeleidt managers individueel en in (directie-) teamverband bij het helder krijgen van onheldere processen. In zijn jongste boek, getiteld “Burn-out is een keuze”, gaat Rolph Pagano dieper in op de vraag hoe mensen zichzelf onder stress kunnen zetten en hoe zichzelf daarbij uiteindelijk een gevoel van onmacht kunnen bezorgen en zelfs ziek kunnen maken. Rolph Pagano pleit voor een gezonde mentale leefstijl, resulterend in een geestelijk fit persoon die niet alleen optimaal weerbaar is voor stress, maar ook maximaal zijn lichamelijke energie kan inzetten.

De workshop begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Reageer op dit artikel