nieuws

zakelijke arrangementen voor lady salsa in theater fabriek amsterdam

Horeca

Nog tot 22 mei 2005 is in Theater Fabriek Amsterdam de sfeer te proeven van downtown Havana. Lady Salsa brengt een Cubaans dans- en muziekspektakel over de geschiedenis van de revolutie, verweven met de ontwikkeling van muziek en dans van het land. Deze zinderende theateravond is ook uiterst geschikt voor een origineel bedrijfsuitje of bedrijfsevenement.

De cast wordt aangevoerd door Trinidad Rolando, de Cubaanse legende die bekend staat als ‘de koningin van de erotische salsa’. Wereldwijd ontving de show enthousiaste reacties: ‘Twintig perfect gebouwde dansers en danseressen die zich bewegen alsof zij net de beste seks van hun leven hebben’, aldus Time Out Londen. The Times: ‘Of je wilt of niet, je wordt met de beweging meegevoerd!’.

Joop van den Ende Theaterarrangementen biedt voor groepen vanaf twintig personen volledig verzorgde arrangementen in de sfeer van de voorstelling. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om zelf salsa te dansen met de cast. Er zijn allerlei invullingen mogelijk van compleet verzorgde arrangementen voor groepen vanaf 20 personen tot volledige uitkopen. Zo kan Lady Salsa een bijzonder onderdeel worden van een bedrijfsevenement.

Voor meer informatie over compleet verzorgde groepsarrangementen of kaarten vanaf 10 personen kunt u bellen met Joop van den Ende Theaterarrangementen, tel. 020 – 30 52 655.

Reageer op dit artikel