nieuws

Arrestaties na fatale vechtpartij strandpaviljoen

Horeca

In het onderzoek naar de fatale vechtpartij eind mei in strandpaviljoen Zuidpier in IJmuiden heeft de politie dinsdag vier arrestaties verricht. De vier verdachten zouden betrokken zijn geweest bij diverse gewelddadige incidenten, die uiteindelijk leidden tot de vechtpartij die een 44-jarige horecaondernemer uit IJmuiden het leven kostte, zo is bekendgemaakt.

De vier arrestanten zijn een 35-jarige Haarlemmer, een 46-jarige en een 35-jarige man en een 23-jarige vrouw uit IJmuiden. Al eerder werd een 33-jarige man uit Haarlem aangehouden. Zijn voorarrest is kort geleden met drie maanden verlengd.

Op de fatale dag presenteerde de Haarlemse zanger Leo Nardell in het strandpaviljoen zijn nieuwe cd. Ook de artiesten Koos Alberts en Arne Jansen traden op. Tijdens het optreden van Jansen, bekend van Meisjes met rode haren, ontstond er een massale knokpartij met fatale gevolgen.

Reageer op dit artikel