nieuws

BEM stelt paal en perk voetbalfeesten topamateurs

Horeca

Het Bureau Eerlijke Mededinging (BEM) heeft niet langer de indruk dat voetbalclub SV Meerssen de kantine wil gebruiken voor verjaardagsfeesten en andere festiviteiten met een privé-karakter. Dat zegt een woordvoerder van BEM na een gesprek met de voetbalvereniging, uitkomend in de hoogste amateurklasse van ons land.

Volgens één van de BEM-medewerkers hebben de contacten met de club de bezorgdheid over oneerlijke concurrentie met de lokale horeca weggenomen. Het gesprek werd gevoerd naar aanleiding van een brief van BEM. Hierin eiste de aan KHN gelieerde organisatie dat de gemeente zou optreden tegen vermeerde privé-feesten in de kantine van SV Meerssen.

De voorzitter van SV Meerssen zegt dat zijn club alle regels nakomt en dat de kritiek van BEM daardoor onterecht is. BEM zegt voldoende gerust te zijn gesteld dat de voetbalclub ook bij een geplande vernieuwing van de vergunning voor de sportkantine privé-feesten niet toestaat en de openingstijden binnen de perken houdt.

Reageer op dit artikel