nieuws

brabantse netwerkdagen 2005 in partycompany beekse bergen

Horeca

Op 6 en 7 september 2005 worden de Netwerkdagen Midden-Brabant met een all-inclusive formule georganiseerd in PartyCompany Beekse Bergen. Geen beurshal met stands, maar een tweedaags evenement vol sfeer, beleving, interactie en persoonlijke benadering. Dat is de innovatieve formule die Netwerk Midden-Brabant BV in samenwerking met Stok Huisman & Den Rooijen en het bureau 10dens toepast tijdens de Netwerkdagen.

PartyCompany wil met dit evenement benadrukken dat het aanbieden van themafeesten nog slechts een klein percentage van haar activiteiten is. In de locaties in Brabant en Amsterdam organiseren zij evenementen op maat en maken zij samen met opdrachtgevers, volgens eigen zeggen, programma’s met een uniek karakter. Van een lunch tot een complete feestavond en van een teambuilding programma tot een complete beurs.
Voor informatie betreffende Netwerkdagen info@10dens.nl of netwerk-mb.nl.

Reageer op dit artikel