nieuws

Curaçao in race voor organisatie hotelconferentie

Horeca

Hoteliers op Curaçao hopen volgend jaar gastheer te zijn van de conferentie van de Caribbean Hotel Association (CHA). Deze organisatie vaardigt eind mei een delegatie af naar het Antilliaanse eiland om de locatie voor de hotelconferentie te bekijken. De conferentie zou moeten plaatshebben in het World Trade Center. Bezoekers worden ondergebracht in het in aanbouw zijnde WTC-hotel, Marriott en Hilton.

De Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) en het Curaçaose toeristenbureau CTB hebben zich kandidaat gesteld voor de organisatie van het jaarlijkse evenement en de culinaire wedstrijd Taste of the Caribbean. Chata vindt de timing van volgend jaar passend omdat dan de nieuwe luchthaventerminal van het eiland, het WTC, en de uitbreidingen van het Avila Beach Hotel en het Lions Dive Hotel gereed zijn. Bovendien kan de regionale toeristenindustrie kennismaken met twee prestigieuze hotels in aanbouw, het Hyatt en het Renaissance hotel.De Caribische hotelassociatie beslist binnenkort welk eiland de conferentie mag doen.

Reageer op dit artikel