nieuws

Dutch Hotel Award: wie van de drie?

Horeca

Vanaf nu wordt het echt spannend. De strijd om de Dutch Hotel Award 2005 zit sinds deze week in de slotfase.

Van de tien genomineerden zijn drie bedrijven overgebleven: NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, St. Martenslane in Maastricht, en hotel Beaumont in diezelfde plaats.
De jury van de Dutch Hotel Award heeft de drie bedrijven de afgelopen weken bezocht. De managementteams zijn uitvoerig aan de tand gevoeld, onder meer over hun innovatieve kwaliteiten. De jury is onder de indruk van alledrie de kanshebbers, maar er kan er maar één de beste zijn. Volgende week gaan we in Misset Horeca uitgebreider in op de nummers 1, 2 en 3. Een week later volgt de bekendmaking van de winnaar. Onderdeel van de hoofdprijs is een coverstory in Misset Horeca. De uitreiking van de Dutch Hotel Award is begin juni in het winnende hotel.

Reageer op dit artikel